Απολυμάνσεις

Υπηρεσίες Απολύμανσης

Καθώς η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητά της, απαιτείται ο σωστός προγραμματισμός για τη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισης του COVID-19, αλλά και οποιασδήποτε μορφής ιού με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για πελάτες και υπαλλήλους.

Η εταιρεία Bacterios μπορεί να σας προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες απολύμανσης, οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν τόσο σε προληπτικές απολυμάνσεις καθώς και σε περιπτώσεις αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης μετά από επιβεβαιωμένη έκθεση.

 

Ως μέρος των υπηρεσιών μας, οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες απολύμανσης της Bacterios διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση εγκαταστάσεων οποιουδήποτε μεγέθους ή πολυπλοκότητας, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διαταραχή της ροής εργασίας τους. Οι υπηρεσίες απολύμανσης που προσφέρουμε διακρίνονται σε τρεις τύπους:

  1. Αρχικός προληπτικός καθαρισμός. Οι συνεργάτες της Bacterios μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας για την παροχή αρχικών υπηρεσιών προληπτικού καθαρισμού και απολύμανσης που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Μέσα από τον προληπτικό καθαρισμό θα σας παρέχουν ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον, ικανό να ενισχύει την ικανοποίηση των εργαζομένων και των πελατών σας.

  2. Επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες απολύμανσης. Ενώ οι αρχικοί καθαρισμοί παρέχουν μια καλή αρχή για τη διαμόρφωση ενός υγιούς περιβάλλοντος, οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες απολύμανσης προσφέρουν μια συνεπή προσπάθεια για την περαιτέρω προστασία του οργανισμού σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να προγραμματίζουμε τακτικούς καθαρισμούς σε βάθος, για την απολύμανση του χώρου σας, διασφαλίζοντας τη συνεχή φροντίδα των περιοχών υψηλής χρήσης και των τακτικά χρησιμοποιούμενων επιφανειών, μειώνοντας τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης.

  3. Απολύμανση μετά την έκθεση. Όταν συμβούν απευκταία περιστατικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπηρεσίες απολύμανσης για να αποκατασταθεί η λειτουργία της επιχείρησής σας το συντομότερο δυνατό, περιορίζοντας ενδεχόμενα διακοπής λειτουργίας της και παρέχοντας ένα υγειές περιβάλλον στους πελάτες και τους υπαλλήλους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    No products in the cart.

    X